TOP termékek
Termékajánló
Üzletágaink
irodaszerek
másolópapírok olcsón
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek

Megkérjük látogatóinkat, ügyfeleinket, hogy weboldalaink használata előtt olvassák el a használati feltételeinket.


WEBOLDALAINK HASZNÁLATÁVAL ÖN AUTOMATIKUSAN ELISMERI AZ ALÁBBI FELTÉTELEKET. AMENNYIBEN FELTÉTELEINKKEL NEM ÉRT EGYET, KÉRJÜK, NE HASZNÁLJA INTERNETES ÁRUHÁZUNKAT!


A jelen Általános Szerződési Feltételek („ÁSZF”) a kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény és a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet, valamint a hatályos egyéb vonatkozó jogszabályok figyelembe vételével készült. Jelen ÁSZF 2009. január 1. napjától határozatlan ideig hatályos.


Jelen ÁSZF a ROYAL FIRM SERVICE KFT. által üzemeltetett WWW.SZTRECCSFOLIA-11.HU internetes weboldalon hozzáférhető és áttanulmányozható. a ROYAL FIRM SERVICE KFT. által forgalmazott termék(-ek) megrendelésével a vásárló jelen Általános Szerződés Feltételeket tudomásul veszi és magára nézve is kötelezőnek fogadja el.

A kereskedő cégadatai

A Kereskedő neve: ROYAL FIRM SERVICE KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG
A Kereskedő rövidített neve: ROYAL FIRM SERVICE KFT.
Képviselője: GIGOR LÓRÁNT
A Kereskedő székhelye: 1173 BUDAPEST, PESTI ÚT 474.
A Kereskedő telephelye: 1173 BUDAPEST, PESTI ÚT 474.
A Kereskedő cégjegyzékszáma: Cg. 01-09-192096
A Kereskedő adószáma: 24965910-2-42
A Kereskedő bankszámla száma: Raiffeisen Bank Zrt. 12011739-01767867-00100009
A tevékenység SZJ száma: 46.49'08
Szerződés nyelve: Magyar
A továbbiakban: " ROYAL FIRM SERVICE KFT. " vagy " Kereskedő ".
A Kereskedő ügyfélszolgálati irodájának címe: 1173 BUDAPEST, PESTI ÚT 474.
A Kereskedő levelezési címe: 1173 BUDAPEST, PESTI ÚT 474.
Telefon:+ 36 20 554 4401,+36-20/451-4797
E-mail: INFO@SZTRECCSFOLIA-11.HU
Az ügyfélszolgálat munkanapokon munkaidőben (H-CS. 08:00-16.30, P. 8:00-15:30) hívható.
A Kereskedő internetes honlapjának címe: WWW.SZTRECCSFOLIA-11.HU

 

A vásárló a kifogásaival,panaszaival az alábbi szervezetekhez fordulhat:
Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság:
1088 Budapest, József körút 6. Telefon: + 36 1 459 4800
Kérjük, mielőtt megrendelését leadná, az alábbiakat szíveskedjen alaposan átolvasni.
Felek elnevezése a jelen Általános Szerződési Feltételekben (továbbiakban ÁSZF).
A jelen szolgáltatás szerinti ELADÓ, Szolgáltató: ROYAL FIRM SERVICE KFT., a szolgáltatás igénybe vevője: VEVŐ.

Általános tudnivalók, feltételek

Az ELADÓ webáruházában található termékeket  e-mailen vagy interneten keresztül vásárolhatja meg.

 

A VEVŐ vásárlásával egyidejűleg elismeri azt is, hogy a jelen ÁSZF-t ismeri, azt elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti.


A Felek között írásban, illetve elektronikus úton létrejött szerződés írásbeli szerződésnek minősül. A szerződés dokumentumai a VEVŐ vételi ajánlata (rendelés) és a Szolgáltató visszaigazolása.


A VEVŐ tudomásul veszi, hogy a webáruházunkban végrehajtott megrendelés következményeként közötte és az ELADÓ között, a megrendelt termékre adás-vételi illetve szállítási szerződés jön létre.

Regisztráció

Amennyiben a VEVŐ az ELADÓ webáruházában nincs még regisztrálva, a vásárlást megelőzően pontos adatok megadásával ki kell töltenie és meg kell küldenie a regisztrációs űrlapot.
A VEVŐ regisztrációja során megadott téves adatokért, és azokból adódó károkért, a hibás adatokból eredő esetleges téves teljesítésért semmilyen formában nem vállalunk felelősséget.

Termékek, árak, költségek

Az eladásra felkínált áruk jellemzőiről a termék megnevezésében, az árucikk leírásában olvashat, és tudhat meg többet. A weboldalon, az egyes termékek mellett megjelenített képek, esetenként illusztrációk. A termék valós kinézete ettől eltérhet! A mindenkori vételár, vagyis az áruért a fogyasztói forgalomban fizetendő bruttó ár a termék adatlapján van feltüntetve, mely magában foglalja az általános forgalmi adót és az árut terhelő más adók, illetve egyéb fizetési kötelezettségek összegét is. Az internetes, kedvezményes árat csak úgy tudjuk biztosítani, ha a webáruházban adja le a rendelést!
A termék vételárának kifizetése posta, vagy futár általi szállításkor utánvétellel, online bankkártyás fizetéssel vagy előreutalással történik.


A VEVŐ kötelessége, a vételár választott fizetési mód szerinti megfizetése. A választott fizetési módtól, a VEVŐ csak az ELADÓ előzetes hozzájárulásával térhet el. Amennyiben a kiszállított termék vételárát a VEVŐ nem tudja megfizetni, vagy az áru az ELADÓ-nak fel nem róható okból nem adható át, a VEVŐ köteles az ELADÓ-nak megfizetni a megrendeléssel és szállítással kapcsolatos költségeit.

 

Az Adóhatóság állásfoglalása alapján  vállalkozásunk a vásárlásokhoz elektronikus számlát állít ki.

A számlát e-mail mellékleteként küldjük el Önnek,  megnyitásával a számla igény szerint megtekinthető, kinyomtatható, mappában tárolható.


Az ELADÓ üzletében történő személyes termék átvétel kizárólag előre fizetés esetén történhet, e-mailes vagy telefonos egyeztetés után.
Ha a VEVŐ kiszállítást kér és készpénzzel egyenlíti ki a vételárat, akkor a VEVŐ a termék vételárát és a szállítási költséget az ELADÓ-nak vagy ELADÓ megbízottjának számla ellenében fizeti meg a termék átvételekor.

 

A raktáron nem lévő termék esetén, a feltüntetett árak és szállítási idők tájékoztató jellegűek, az aktuális beszerzési lehetőségektől is függenek. Az ELADÓ nem felelős az árazási, vagy egyéb hibákért, és fenntartja a jogot a félreértésen alapuló megrendelések törlésére.


Az ELADÓ az árváltoztatás jogát fenntartja. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállal. A termékek paraméterinek eltérése esetén, a gyártó hivatalos oldalán közzétett paraméterek érvényesek. Az aktuális áraink és a készlet információ folyamatosan frissül, de annak mindenkori tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. A feltüntetett adatokat tekintsék tájékoztató jellegűnek!

Eljárás hibás ár esetén

Eladó nem vállal felelősséget a gondossága ellenére és/vagy az informatikai rendszer hibájából eredően nyilvánvalóan hibásan feltüntetett árért.

Nyilvánvalóan hibásan feltüntetett árnak minősül a 0 Ft-os, és az 1 Ft-os ár (kivéve olyan egyedi estekben, ha erre külön utalás van a leírásban, pl. ajándék termék)

Hibásan feltüntetett árnak minősül továbbá, amikor Termék nem az igazolható piaci áron került feltüntetésre és az Eladó nem kedvezménnyel értékesíti a (pl.: egyértelműen elírt ár: 10 000 Ft helyett 1000 Ft-ért feltüntetett termék).

Hibás ár feltüntetése esetén Eladó felajánlja a termék valós áron történő megvásárlásának lehetőségét, mely információ birtokában a Vásárló eldöntheti, hogy megrendeli valós áron a terméket vagy minden hátrányos jogkövetkezmény nélkül lemondja a megrendelést.


Garanciális ügyintézés (termék csere vagy bevizsgálásra küldés) a házhoz-szállítással megrendelt termékek esetében is KIZÁRÓLAG SZEMÉLYESEN az eredeti okmányok (számla és garancialevél) bemutatása mellett, nyitvatartási időn belül címünkön történik. Átvételkor, a Megrendelő kötelessége a csomagban szereplő tételek ellenőrzése a futár jelenlétében. A csomag átvételét követően, utólagos reklamációt, hiányzó, vagy sérült tételre hivatkozva nem fogadunk el! Kérjük, amennyiben hiányt, vagy sérülést tapasztal (még akkor is amikor csak a csomagolás látszik sérültnek, de a termék épnek tűnik, de később belső sérülés hibája és reklamáció merül fel), az átvételkor, a szállító jelenlétében, azzal elismertetve és szignóztatva jegyzőkönyvezze! Kizárólagosan a jegyzőkönyv másolatával együtt áll módunkban a keletkezett problémát orvosolni.

Rendelés és szállítás

A VEVŐ, a konkrét termék kiválasztásával adja le a rendelését. A rendelés feladásakor, a termék átvételének módját, ill. a szállítással kapcsolatos lehetőségeket is meg kell adni.
Az ELADÓ, a rendelést legkésőbb 48 órán belül visszaigazolja. Kizárólag a visszaigazolással jön létre a szerződés. A visszaigazolás 48 órán túli elmaradása esetén, a VEVŐ vételi ajánlati kötöttsége automatikusan megszűnik.
A VEVŐ köteles a kiszállítás/átvétel időpontjában, a szállítási kiszerelést (bontatlan gyári csomagolás, jótállási jegy megléte) tételesen ellenőrizni és hiánytalan mennyiségi teljesítés esetén az átvételi elismervényt (számla, szállítólevél) aláírni. Ezt követően, mennyiségre vonatkozó reklamációkat az ELADÓ nem fogad el.
Amennyiben az ELADÓ az árut a létrejött szerződés rendelkezései szerint kiszállítja, a kiszállítást megelőzően értesítést küld a VEVŐ-nek a konkrét kézbesítés időpontjáról, a megrendelésben megadott elérhetőségeken. A VEVŐ felelőssége gondoskodni arról, hogy az adott időszakban a csomag átvételét biztosítsa, vagy a rendelés kiszállítását megelőző 24 órán belül visszajelezzen, ha a szállítás időpontja nem megfelelő számára.
Amennyiben az áru kiszállítás során a kézbesítés sikertelen, ennek tényéről az ELADÓ értesítést hagy, majd legfeljebb egy alkalommal ismét kísérletet tesz az áru kiszállítására. A VEVŐ-nek felróható sikertelen kiszállítás költségét a VEVŐ tartozik viselni.
Az ELADÓ a szerződés teljesítésekor, azaz a termék VEVŐ általi átvételekor/postára adáskor adja át a VEVŐ részére a részletes számlát, továbbá új termék esetén a Jótállási jegyet.
A termékre vonatkozó kárfelelősség és kockázat a VEVŐ-re akkor száll át, amikor VEVŐ a megrendelt terméket átvette.

A szállítmány érkezésekor győződjön meg a csomag sértetlenségéről! Reklamációt csak a futár által adott kárjegyzőkönyvvel tudunk kezelni.

Jótállás, szavatosság

A jótállás időtartama - általában a tartós fogyasztási cikkek esetén – egy év, mely az áru VEVŐ-nek történő átadásával kezdődik. A jótállás egyéb feltételeit a termékre vonatkozó Jótállási jegy tartalmazza. A jótállási igény jótállási jeggyel és a vásárlást igazoló számlával együtt érvényesíthető, mely az áruval együtt kerül átadásra a VEVŐ részére. A jótállás további szabályait az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) Korm. Rendelet tartalmazza.

Az ELADÓ bizonyos termékek esetén, a jogszabályban meghatározott jótállási időn túl is vállalhat jótállási kötelezettséget azzal, hogy az ilyen, jogszabályban meghatározott időn túli, jótállással értékesített termékek körét, illetve a jogszabályban meghatározott időn túli jótállás feltételeit maga határozza meg.

Az ELADÓ szerviztevékenységét a saját szervize, illetve a márkaszervizek útján látja el. Az ELADÓ fenntartja a jogot a jótállási és szavatossági feltételek, VEVŐ-nek küldött előzetes értesítés nélküli, jogszabályoknak megfelelő módosítására vagy kiegészítésére.

Az ELADÓ az általa eladott áruk minőségéért, hibás teljesítés esetén a Polgári Törvénykönyvben meghatározott szavatossággal felel, melynek legfontosabb szabályai az alábbiak:

Az ELADÓ hibásan teljesít, ha a szolgáltatott dolog a teljesítés időpontjában nem felel meg a jogszabályban vagy a szerződésben meghatározott tulajdonságoknak. Az ellenkező esetben annak bizonyításáig vélelmezni kell, hogy a teljesítést követő hat hónapon belül felismert hiba a teljesítés időpontjában már megvolt, kivéve, ha e vélelem a dolog természetével vagy a hiba jellegével összeegyeztethetetlen.

A vásárlástól való elállás joga

A VEVŐ az áru mennyiségi átvételét követő tizennégy napon belül a szerződéstől elállhat . Az elállással egyidejűleg tartozik, az átvett árut hiánytalan és hibátlan állapotban (sértetlen eredeti csomagolásban) visszaszolgáltatni és az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségeket viselni.

A vevőnek természetesen joga van a terméket kibontani és kipróbálni. A törvény és a jog gyakorlása szempontjából lényeges kérdés, hogy a vásárló az elállási jogot jóhiszeműen és tisztességesen gyakorolja-e. Amennyiben ez nem így történik, például a vevő a megrendelt termék visszaküldéséről nem haladéktalanul dönt, megkezdi annak használatát, az általa esetlegesen okozott értékcsökkenést meg kell fizetnie.


Amennyiben VEVŐ a vásárlástól a termék átvételét követően kíván elállni, azt a következő módon teheti meg. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell visszaküldeni címünkre. A ROYAL FIRM SERVICE KFT. Kizárólag sérülésmentes, hiánytalan termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni.
Áru visszavételét az alábbi esetekben utasítjuk vissza: egyedi beszerzésű, egyedi méretű, vevő kérésre egyedi paraméterekkel beszerzett termékeket minőségbiztosítási okokból nem vehetünk vissza és nem cserélhetünk. Ezekben az esetekben nincs lehetőség a VEVŐ-nek elállnia a vásárlástól.Egyedi termékek rendelése alatt azt értjük, ami nincsen raktáron egyik üzletünkben sem, így kifejezetten a VEVŐ igénye alapján szereztük be.
Az elállási jog gyakorlásával kapcsolatosan felmerülő költségek a vásárlót terhelik. Az ELADÓ követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
Amennyiben a visszaküldött csomag, a fenti feltételek mindegyikének megfelel, cégünk kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a hiánytalan termék átvételét követő 30 napon belül visszautalja.

A felelősség korlátozása

A ROYAL FIRM SERVICE KFT.-től interneten történő vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátinak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai adottságokra és a felmerülő hibákra.

Az ELADÓ semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt körülményekért, tényekért, bármilyen okból is jelentkeznek, ill. következtek be:

• az Interneten küldött és/vagy fogadott, nem a Szolgáltatótól származó bármilyen adat okozta problémákért;

• az Internetes hálózat bármilyen működési hibájáért, ami megakadályozza a ROYAL FIRM SERVICE KFT. webáruházának akadálytalan működését és a vásárlást;

• bármilyen adatvesztésért;

• bármely, a folyamatban alkalmazott szoftver nem megfelelő működésének következményeiért;

• a szolgáltató hálózatban bármilyen programhiba, rendkívüli esemény vagy technikai hiba következményeiért.

Az ELADÓ bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja a jelen oldalakon található anyagokat, vagy a bennük feltüntetett termékeket és árakat.

Személyes adatok

A VEVŐ személyes adatainak felhasználása/adatkezelése az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. A VEVŐ mindenkor jogosult az adatkezelést letiltani.

Az ELADÓ a VEVŐ adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, azokat azonban továbbadni sem reklámfelhasználás sem egyéb célra - a VEVŐ kifejezett hozzájárulása hiányában - nem jogosult.

A VEVŐ kifejezett tiltó rendelkezése hiányában a ROYAL FIRM SERVICE KFT.-nek megengedett a tájékoztatás küldése akcióiról és újdonságairól a regisztrációnál megadott postai címen ill. e-mail címen.

A terméket eredeti, sértetlen állapotában szükséges az eredeti számlával együtt - 8 munkanapon belül visszaküldeni a számlán szereplő elérhetőségre. A termék vételára a csomag beérkezését követően kerül visszautalásra azon bankszámlaszámra, amelyet az előzetes írásbeli jelzésnek tartalmaznia kell.

A gazdálkodó szervezet azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Nem rendeltetésszerű használat, mely esetben az áru újbóli értékesítésre nem kerülhet. Az elállás joga nem gyakorolható olyan áru értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza.

A www.arukereso.hu (arukereso.hu Kft. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., Adószám: 13282156-2-42, Cégjegyzékszám: 01-09-727285) Megbízható bolt programjának működése érdekében az itt történő vásárlások után a vásárló e-mailcíme, illetve az általa megvásárolt termék megnevezése az arukereso.hu részére továbbításra kerül. Az adattovábbítás célja: vásárlói visszajelzés igénylése és megjelenítése. Az így továbbított személyes adatokat az arukereso.hu Kft. a www.arukereso.hu Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatának megfelelően kezeli.

A jelen Általános Szerződési Feltételekben nem szabályozott kérdésekre, valamint a Felek jogviszonyára a Polgári Törvénykönyv, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. törtvény, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5) Korm. Rendelet, valamint a mindenkori Fogyasztóvédelmi rendelkezések az irányadóak.

Az ÁSZF feltételeket a ROYAL FIRM SERVICE KFT. – a vonatkozó hatályos magyar jogszabályi rendelkezésekkel összhangban - egyoldalúan jogosult megváltoztatni, módosítani és/vagy kiegészíteni. A módosított ÁSZF az internetes honlapon való közzététel napján lép hatályba.

 

 

A Kereskedő internetes honlapját látogató vásárlók kötelesek rendszeresen tájékozódni jelen ÁSZF módosításai tekintetében. Amennyiben a vásárló a jelen ÁSZF módosításának hatálybalépését követően továbbra is látogatja a oldalakat és megrendelést ad le, azt a Kereskedő jogosult úgy értelmezni, hogy a vásárló az ÁSZF módosítását elfogadta.

Adatvédelmi tájékoztató

A Royal Firm Service Kft. (1173 Budapest, Pesti út 474.), mint a www.sztreccsfolia-11.hu tulajdonosa számára nagyon fontos az oldal látogatóinak, regisztrált felhasználóinak illetve partnereink adatbiztonsága. A Royal Firm Service Kft., mint a www.sztreccsfolia-11.hu tulajdonosa és üzemeltetője, egyben, mint adatkezelő kijelenti, hogy a szolgáltatásán keresztül megszerzett adatokat a mindenkor hatályos magyarországi jogszabályoknak megfelelően kezeli, különös tekintettel a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezéseire. 2012. január 1-től: az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján. A jelen Adatvédelmi Tájékoztató folyamatosan elérhető a http://www.sztreccsfolia-11.hu/shop_help.php?tab=privacy_policy felületen. A Royal Firm Service Kft. fenntartja magának a jogot jelen Adatvédelmi Tájékoztató bármikori megváltoztatására. Természetesen az esetleges változásokról kellő időben értesíti felhasználóit. A Royal Firm Service Kft. bár elkötelezett a szolgáltatások minőségének a legmagasabb szinten tartása irányában, a rendszer használatából eredő esetleges károkért felelősséget nem vállal. Cselekvőképtelen és korlátozottan cselekvőképes kiskorú személy hozzájárulásához nem szükséges törvényes képviselőjének hozzájárulása, ugyanis a nyilatkozat a mindennapi életben tömegesen előforduló regisztrációt céloz, és különösebb megfontolást nem igényel (Ptk. 12/C § (2) bekezdés). A Royal Firm Service Kft. kijelenti továbbá, hogy tiszteletben tartja partnereinek, az oldal látogatóinak, és regisztrált felhasználóinak személyes és bizalmas információit. A tudomására jutó valamennyi adatot és tényt bizalmasan kezel, azokat kizárólag a szolgáltatásai működtetéséhez, fejlesztéséhez. A szolgáltatásokon belül, az érintettel kapcsolatos minden adat kezelése önkéntes hozzájáruláson alapul.

 

Cégünk a regisztrált felhasználók kifejezett hozzájárulása nélkül nem továbbítja az oldal látogatóinak, regisztrált felhasználóinak illetve partnereink személyes adatait más adatkezelő számára. Cégünk statisztikai adatokat harmadik félnek kizárólag az adatközlő személyére vonatkozó információtól megfosztva adja át, így biztosítva az adatközlő személyes adatainak reprodukálhatatlanságát. Cégünk piackutatási célból a partnerek tárolt adatait (cégnév, név, elérhetőségi adatok, úgymint e-mail, cím, telefonszám) adatfeldolgozási céllal továbbíthatja cégünkkel szerződéses kapcsolatban álló harmadik személyek részére.

 

Az www.sztreccsfolia-11.hu adatkezelését kizárólag az Royal Firm Service Kft. végzi, harmadik fél részére személyes adatokat nem ad ki, csak az érintett hozzájárulása alapján. Amennyiben a megkereső hatóság részére a Royal Firm Service Kft. köteles személyes adatot kiadni, és annak minden feltétele adott, úgy a kérésnek eleget tesz. Hatóságok részére - amennyiben a hatóság a pontos célt és az adatok körét megjelölte - személyes adatot az adatkezelő csak annyit és olyan mértékben ad ki, amely a megkeresés céljának megvalósításához elengedhetetlenül szükséges. Tájékoztatjuk a felhasználókat, hogy a bíróság, az ügyész és a nyomozó hatóság tájékoztatás adása, adatok közlése, átadása, illetőleg iratok rendelkezésre bocsátása végett megkeresheti az adatkezelőt (Be. 71. §).

Napló file bejegyzések

Mint a legtöbb weboldal a www.sztreccsfolia-11.hu is használ naplóbejegyzéseket. A naplóbejegyzésekben található adatok tartalmazzák az internet protokoll címet ( IP cím), a látogató által használt böngésző típusát, az internet szolgáltatót, dátum/ idő bélyegzőt, hivatkozó és kilépő oldalak címét, és a kattintások számát a látogatás alatt, hogy ennek segítségével látogatási szokásokat lehessen elemezni, az oldal kezelését és adminisztrációját hatékonyabban elvégezhessük, és követhető legyen a látogató mozgása az oldalon. Az IP cím és a hasonló információk nem köthetőek semmiféle személyes információhoz.

"Cookie"-k

A www.sztreccsfolia-11.hu "cookie"-kat használ hogy látogatói választásait tárolja, pl. a látogató mely oldalakat nyitotta meg vagy töltötte le, illetve, hogy a látogató böngészőjéhez és egyéb a böngésző által küldött információhoz szabja a weboldal
megjelenítését. Az oldal használatával a látogató elfogadja, hogy számítógépén a szolgáltató cookie-t helyezzen el.

Ha szeretné letiltani a "cookie"-kat, ezt megteheti egyéni böngésző beállításain keresztül. Részletesebb információt a "cookie" -k kezeléséről az adott böngésző honlapján találhat. Oldalaink minőségének javítása érdekében a Google Analytics és Google AdWords rendszerek segítségével is nyomon követjük oldalaink felhasználási szokásait, mely szolgáltatások csak statisztikai adatokat biztosítanak, és nem nyújtanak semmilyen információt a látogatóink kilétét illetően.

A kereskedő cég adatai

Név: Royal Firm Service Kft.
Cím: 1173 Budapest, Pesti út 474.

E-mail: info@sztreccsfolia-11.hu

Cégjegyzékszám: 01-09-192096
Adószám: 24965910-2-42
NAIH nyilvántartási szám: