6+ érv, hogy miért válasszon minket?

Országos házhozszállítás

A vásárlóink lehető legjobb kiszolgálása érdekében többféle áruátvételi lehetőséget biztosítunk.

Országos házhozszállítás

A vásárlóink lehető legjobb kiszolgálása érdekében többféle áruátvételi lehetőséget biztosítunk. A kiszállítást szállítmányozó cégek segítségével végezzük. Az áru összekészítése után minden esetben értesítést küldünk. A megrendeléskor megadott email címre, automatikus üzenetet küldünk az áru telephelyen való átvételének lehetőségéről, vagy a külső szállító, vagy logisztikai cégnek való átadásról. Az áru általában az átadást követő 1-3 munkanapon belül országosan kézbesítésre kerül.

Személyes átvétel választás esetén a tapasztaltok szerint 2-3 munkanapon belül átvehető.

Kijelenthető, hogy a szállítási határidő: általánosságban 3-5 munkanap.

 

Átvételi lehetőségek:

  1. Személyes átvétel csupán 590 Ft. Ügyfélszolgálatunkon, nyitvatartási időben tudja átvenni a megrendelését. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a rendelése feldolgozása munkaidőben, érkezési sorrendben történik (továbbá az ügyfélszolgálat és a raktár pillanatnyi kapacitásától függ), melynek folyamatáról levélsorozatban tájékoztatjuk Önt. Kérjük, hogy csak akkor induljon el hozzánk a megrendelt termék(ek)ért, amikor annak átvételének lehetőségéről emailben értesítést küldünk! Megértését köszönjük. Üzletünkben lehetőség van készpénzes és bankkártyás fizetésre is. Amennyiben bankkártyával szeretne fizetni, kérjük, a számla kiállítása előtt azt jelezze kollégánknak. Amennyiben Ön ezt a lehetőséget választja, kérjük, az értesítésétől számított 10 munkanapon belül szíveskedjen megrendelését átvenni.

  1. Foxpost csomag-automaták (csomagküldés automatába). A csomagterminálok országszerte több mint 102 helyszínen, a legnépszerűbb bevásárlóközpontokban elérhetők. A bevásárlóközpontok légkondicionált belső tereiben elhelyezett terminálok biztosítják, hogy a csomag ne legyen kitéve fagynak, hőségnek, párának vagy pornak.
  2. Házhozszállítás Dobozba csomagolt küldeményeket a DPD vagy FÁMA futárszolgálat szállítja ki, munkaidőben (8:00-17:00 között). Mindig az aktuális csomaghoz a legideálisabb futárszolgálatot választjuk ki! Csomagolás módja: doboz.
  3. Raklapos áru házhozszállítás. Csomagját egy megbízható futárszolgálat szállítja az Ön által megadott szállítási címre, munkanapokon 8-17 óra közö A futárszolgálat emailben fogja értesíteni Önt a szállítás várható időpontjáról.