6+ érv, hogy miért válasszon minket?

Bankkártyával is fizethet

Webáruházainkban készpénzzel (áruátvételkor), előre utalással, valamint bankkártyával is fizethet.

Webáruházainkban készpénzzel (áruátvételkor), előre utalással, valamint bankkártyával is fizethet.

Utóbbira online rendeléskor, illetve személyes áruátvételkor a budapesti ügyfélszolgálaton is van lehetősége.

Minden Magyarországon elfogadott hivatalos bakkártyát elfogadunk a fizetési folyamat során. Ön is fizessen kényelmesen és biztonságosan!

 

Bankkártyás fizetés: A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházainkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a Simple fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál a "Bankkártyás Fizetés“ elnevezésű fizetési módot válasszák, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják. A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa és Mastercard Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra.

Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön Bankjánál.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

Mik is ezek a bankkártyák?

  • A Visa és MasterCard SecureCode általi ellenőrzés egy új online biztonsági szolgáltatás Visa és MasterCard kártyatulajdonosok számára.

Milyen rendkívüli biztonságot nyújtanak?

  • Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy hitelkártyájához egy további jelszót regisztráljon. Ezáltal könnyebben megelőzheti hitelkártyája engedély nélküli használatát, ami azt jelenti, hogy biztonságosabban, aggodalmak nélkül vásárolhat az Interneten.

Akkor is kell használnom ezt a jelszót, amikor egy boltban vásárol?

  • Nem, a jelszót csak internetes vásárláskor kell használnia.

Hogyan regisztráljon?

  • Amennyiben bankja részt vesz a szolgáltatásban, ellenőrzéskor megkérik majd, hogy regisztráljon valamelyik szolgáltatáshoz. Az új jelszó rögzítéséhez egyszerűen kövesse az online utasításokat.

Mi történik akkor, ha nem akar csatlakozni?

  • Egyes bankok felkínálják a lehetőséget, hogy a későbbiekben jelentkezzen be, de mások ragaszkodnak hozzá, hogy amennyiben online tranzakciót szeretne kötni, azonnal jelentkezzen be a szolgáltatá A chip és pin kódokhoz hasonlóan a Visa és MasterCard SecureCode általi ellenőrzés hamarosan kötelezővé válik minden kártyatulajdonos számára. Amennyiben kérdései vannak a szolgáltatással kapcsolatban, kérjük, forduljon közvetlenül a kártyáját kiállító intézményhez!

Bankkártyás fizetésre személyes áruátvételkor is van lehetősége a Budapesti ügyfélszolgálatunkon .

Elakadt? Kérdése van a bankkártyás fizetéssel kapcsolatban?

Hívja munkatársaimat a megadott elérhetőségek egyikén .