Bemutatkozás

Az értékek korát éljük!

Ha nem minőséget forgalmaz egy cég, az kiszorul a piacról. Az egyetlen út, hogy egy vállalkozás megtartsa a partnereit és újakat szerezzen, hogy minél többet adjon a lehető legkevesebbért.

 

Mi kereskedők vagyunk! Ezért tudjuk: A vevők egyre igényesebbek és ár-érzékenyek Kevés az idejük, ezért egyre több szolgáltatást igényelnek. Magasak a szolgáltatásokkal, termékekkel szembeni igényük.

 

Engedje meg, hogy most Önnek is bizonyítsunk!

Cégünk minőséget kínál egyszerű árucikk, egyszerű szolgáltatás árában. Üzletpolitikánk, melyet a PARTNEREINK igényeinek figyelembevételével alakítottunk ki:

 

Feladatunknak érezzük, hogy levegyük ügyfeleink válláról a cégek, állami intézmények napi működésükhöz szükséges termékek beszerzésének gondját, garantálva a vevőink által igényelt kiváló minőséget, reális áron. Célunk, hogy napról napra tökéletesebbé tegyük szolgáltatásunkat. Fontosnak tartjuk, hogy megrendelőink állandó fejlődésével lépést tartsunk és a változásokhoz mindig igazodni tudjunk.

 

Stratégiai céljaink

A minőséghez kapcsolódó alacsony árszínvonal biztosítása. Tevékenységünk folyamatos alakítása a vevői igényekhez. Megrendelőink egyedi igényeinek maximális kielégítése. Cégünk pénzügyi stabilitásának megőrzése és fejlesztése. A több lábon állás üzletpolitikájának hosszan történő fenntartása.

 

Ennek érdekében

Céljaink színvonalas megvalósítása érdekében széleskörű szállítói kapcsolatokkal rendelkezünk. Budapesti raktáráruházunknál, aszfaltozott parkolóban, kitűnő, díjmentes parkolási és rakodási lehetőséget biztosítunk vevőink és szállítóink részére egyaránt. Forgalmazott termékek szakszerű tárolásáról és a hazai és nemzetközi szabvány előírásainak megfelelő csomagolásról szakembereink gondoskodnak. Díjtalan kiszállításaz ország egész területén. Minőségi garanciát vállalunk az általunk forgalmazott termékekre. A forgalmazott áruk közül elsőbbséget élveznek a minőségbiztosítással rendelkező gyártmányok. Ügyfeleinknek rendszeresen akciós kedvezményekkel kedveskedünk Mennyiségi vásárlások esetén egyedi árak kialakításában is számíthatnak ránk. Ügyfeleinknek igény szerint szakmai segítséget nyújtunk. Az áru rendelést és termék kiválasztást igényes, színvonalas webshop-unkkal tesszük könnyebbé. Vállaljuk egyedi igényeknek megfelelő termékek beszerzését. Kérésre képviselőnk személyesen keresi fel partnereinket. Alacsony haszonkulccsal kidolgozott áraink, országos szállításunk, széles szortimentünk napról napra újabb partnereket vonzanak hozzánk. Sikerült a legkomolyabb gyártóknál, importőröknél a legkedvezőbb kondíciókat elérni, így egyre kedvezőbb árakat nyújtunk ügyfeleinknek. A hatékony munkát, a gyors információ áramlást, korszerű számítógépes és technikai háttér biztosítja. Működésünk során betartjuk a környezetvédelmi előírásokat. Cégünk minden munkatársától elvárjuk a minőség iránti elkötelezettséget

 

Cégünk sikeréhez nagyban hozzájárul a folyamatosan bővülő termékkínálatunk. Kiváló logisztikai rendszerünknek köszönhetően az általunk forgalmazott termékek az ország teljes területén elérhetőek.

 

Áruválasztékunk folyamatos bővítése és a megszokott legjobb szintű szolgáltatási színvonalunk garancia a partnereink megelégedettségére és a hosszú távú, kölcsönös előnyös alapokon nyugvó együttműködésre.

 

Mi bemutattuk Önnek termékeinket, szolgáltatásainkat, bemutattuk cégünket. Most bizalmat és lehetőséget kérünk, hogy megismerhessük Önt és igényeit, az igényeinek legmegfelelőbb szolgáltatás és áru biztosítására.

 

Bízva az együttműködésünk kölcsönösen előnyös fejlesztésében.

 

Best Office Team csapata