Országos házhozszállítás

Nettó 100.000 Ft  feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes! 

A vásárlóink lehető legjobb kiszolgálása érdekében 6 féle áruátvételi lehetőséget biztosítunk. A kiszállítást szállítmányozó cégek segítségével végezzük. Az áru összekészítése után minden esetben értesítést küldünk. A megrendeléskor megadott email címre, automatikus üzenet küldünk az áru telephelyen való átvételének lehetőségéről, vagy a külső szállító, vagy logisztikai cégnek való átadásról. Az áru általában az átadást követő 1-3 munkanapon belül országosan kézbesítésre kerül.

Személyes átvétel választás esetén, a tapasztaltok szerint az áru személyesen átvehető a rendelést követő 2-3 munkanapon belül.

Kijelenthető, hogy a szállítási határidő: általánosságban 3-5 munkanap.

 

Átvételi lehetőségek:

  1. Személyes átvétel a telephelyünkön INGYENES. Ügyfélszolgálatunkon, nyitvatartási időben tudja átvenni a megrendelését. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a rendelése feldolgozása munkaidőben, érkezési sorrendben történik (továbbá az ügyfélszolgálat és a raktár pillanatnyi kapacitásától függ), melynek folyamatáról, levél sorozatban tájékoztatjuk. Kérjük, hogy csak akkor induljon el hozzánk a megrendelt termékért, amikor annak átvételének lehetőségéről levélben értesítést küldünk! Megértését köszönjük. Üzletünkben lehetőség van készpénzes és bankkártyás fizetésre is. Amennyiben bankkártyával szeretne fizetni, kérjük, a számla kiállítása előtt azt jelezze kollégánknak. Amennyiben Ön ezt a lehetőséget választja, kérjük, az értesítésétől számított 10 munkanapon belül szíveskedjen megrendelését átvenni. Felhívjuk a figyelmét, hogy a telephelyünk (lásd a térképet!) tömegközlekedéssel rosszul megközelíthető helyen található. Ezért mindenkinek azt javasoljuk, hogy amennyiben lehetősége van rá, a szállítás egyéb, alább felsorolt módját válassza, vagy az áruért gépkocsival érkezzen!
  2. Csomagküldő.hu csomagpont. Kedvező árú szállítási mód csomagpontra. A csomag súlya maximálisan 5 kg lehet. A csomag leghosszabb oldala 70 cm, a három él összege pedig legfeljebb 120 cm lehet. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha megrendelésének súlya meghaladná a fenti méretet, kollégáink ajánlanak Önnek egy másik szállítási módot, melynek díja magasabb lehet.
  3. Foxpost csomag-automaták (csomagküldés automatába). A csomagterminálok országszerte több mint 102 helyszínen, a legnépszerűbb bevásárlóközpontokban elérhetők. A bevásárlóközpontok légkondicionált belső tereiben elhelyezett terminálok biztosítják, hogy a csomag ne legyen kitéve fagynak, hőségnek, párának vagy pornak.
  4. 24 H futár. Dobozba csomagolt küldeményeket a 24H futárszolgálat szállítja ki, munkaidőben (8:00-17:00 között). Csomagolás módja: doboz.
  5. Raklapos áru házhozszállítás. Csomagját egy megbízható futárszolgálat szállítja az Ön által megadott szállítási címre, munkanapokon 8-17 óra közö A futárszolgálat emailben fogja értesíteni Önt a szállítás várható időpontjáról.
  6. MPL postapont. Ezzel szállítási móddal a Magyar Posta fiókjaiba vagy MOL töltőállomásokra kérheti a csomag kiszállítását. Mol benzinkutakra csomagonként 20 kg, Postára csomagonként 30 kg súlyhatárig lehet küldemény kézbesítését ké A csomagja futárnak történő átadásáról e-mailben értesítjük. Ezt követő 2 munkanapon belül kerül a kiválasztott átvevőhelyre a küldeménye. Szállítási költség súly alapú díjtáblázat alapján történik. Ez a logisztikai szolgáltatásunk minden esetben választható, amennyiben a súly és méret korlátoknak megfelel.