Megrendelés folyamata

TISZTELT ÜGYFELÜNK!

AZ ALÁBBIAKBAN SZERETNÉNK ÖNT TÁJÉKOZTATNI A MEGRENDELÉS FOLYAMATÁRÓL ÉS ANNAK FELDOLGOZÁSÁRÓL!

1. Automatikus rendelés visszaigazolás

Rendelés leadása után pár perccel kapni fog egy levelet, melyet egy számítógép küld ki automatikusan a rendelés beérkezésekor.

Ha ez az email nem érkezik meg, kérjük, ellenőrizze, hogy helyesen adta-e meg az e-mail címét (ha hibát észlel, jelezze felénk a info@streccsfolia-11.hu címen),
valamint ellenőrizze a spam / kuka / frissítések / promóciók mappákat is!
Rendelése folyamatáról e-mail-ben fogjuk tájékoztatni, ezért fontos, hogy ez az email megérkezzen Önhöz!

 

2. Ügyfélszolgálatunk a rendelése előkészítését megkezdte

Kollégánk akkor küldi el ezt a levelet, amikor személyesen is megkezdte a rendelése feldolgozását. Ezután átnézi a rendelés adatait, majd a rendelt termékek listáját átadja raktárunknak összekészítésre. Ha kollégánk bármilyen hiányosságot, vagy kérdéses adatot talál a megrendelésben, felveszi Önnel a kapcsolatot.

 

3. Raktárunk a rendelés összekészítését végzi

Ezt a levelet akkor küldi el raktárunk, mikor megkezdték a termékek összekészítését és csomagolását. Hamarosan megkapja a következő levelünket is.

 

4. Megrendelése személyesen átvehető vagy Megrendelését átadtuk a kiválasztott futárszolgálatnak

Személyes átvétel esetén:
Amint csomagja átvehető, Email-t és SMS-t is küldünk önnek, átvételi időponttal és helyszínnel.
Futárszolgálat általi szállítást kért? A kapott levélben minden információt megtalál a választott futárszolgálat csomagkezelési folyamatáról.

5. Kérjük, értékelje szolgáltatásunkat

A rendelése kézhezvétele után egy levélben megkérjük Önt, hogy értékelje szolgáltatásunkat.

Elfelejtett valamit? Ha több rendelést ad le weboldalunkon, kérjük, hogy az újabb rendelése megjegyzés rovatában jelezze ezt felénk, és tüntesse fel a korábbi rendelésének azonosítóját, hogy összevonhassuk a rendeléseket.
A termékeket ekkor egy csomagban küldjük ki.

Amennyiben rendelését módosítani kívánja, kérjük, jelezze azt válaszlevélben ügyfélszolgálatunk részére!
Rendelését tévesen adta le? Kérjük, jelezze azt válasz levélben ügyfélszolgálatunk részére!
Amennyiben Ön előre utalásos fizetési módot választott, kollégánk ellenőrzi a termék(-ek) biztos elérhetőségét, és csak azt követően küldi el e-mailben is az utaláshoz szükséges összes adatot, melyek birtokában majd el tudja indítani az átutalást.
Amennyiben kérdése van, kérjük, mindig írásban tegye fel a info@streccsfolia-11.hu e-mail címen, ne telefonon! A szó elszáll, az írás megmarad. A telefonon elhangzottakra hivatkozás esetén nem biztos, hogy később is hitelesen reprodukálhatóak az elhangzottak, így számos félreértés forrása lehet!